Le Pomerol

  1. Canada
  2. Quebec
  3. Montreal

Ligging Dit hotel ligt in Montreal, de dichtstbijzijnde luchthaven is Montreal - Dorval Internationa (YUL). Hotelfaciliteiten Het hotel beschikt over 27 en over een lift. In de openbare ruimtes kan gebruik worden gemaakt van de internettoegang (tegen toeslag). Om te parkeren hebben de gasten de beschikking over een garage en een parkeerplaats. Kamers Airconditioning en een verwarming zorgen voor e

Over Le Pomerol

Ligging

Dit hotel ligt in Montreal, de dichtstbijzijnde luchthaven is Montreal - Dorval Internationa (YUL).

Hotelfaciliteiten

Het hotel beschikt over 27 en over een lift. In de openbare ruimtes kan gebruik worden gemaakt van de internettoegang (tegen toeslag). Om te parkeren hebben de gasten de beschikking over een garage en een parkeerplaats.

Kamers

Airconditioning en een verwarming zorgen voor een prettig luchtklimaat in de kamers. Waardevolle spullen kunnen veilig in een kluis worden opgeborgen. Ook zijn een koelkast en een thee-/koffiezetapparaat aanwezig. Een telefoon, een televisie en Wi-Fi ronden het serviceaanbod af. In de badkamer, uitgerust met een douche en een bad, vinden de gasten een föhn.

Sport/entertainment

Tot het recreatieaanbod (tegen betaling) in het verblijf behoort een fitnessstudio. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Een restaurant, een eetzaal en een bar behoren tot de culinaire faciliteiten. Dagelijks wordt een voedzaam ontbijt geserveerd.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie

Anderen bekeken ook