Rodd Royalty Inn

  1. Canada
  2. Prince Edward IJsland
  3. Charlottetown
  • Rodd Royalty Inn
  • 9 foto's

Ligging Dit hotel ligt in Charlottetown, de dichtstbijzijnde luchthaven is Charlottetown - Charlottetown (YYG). Hotelfaciliteiten In 119 niet-rokers staat de gasten een aangename ambiance te wachten. Het hotel beschikt over verschillende gemakken voor een comfortabel en een ontspannen verblijf waaronder een conferentieruimte en een businesscenter. Rolstoelvriendelijke faciliteiten zijn beschikbaar

Over Rodd Royalty Inn

Ligging

Dit hotel ligt in Charlottetown, de dichtstbijzijnde luchthaven is Charlottetown - Charlottetown (YYG).

Hotelfaciliteiten

In 119 niet-rokers staat de gasten een aangename ambiance te wachten. Het hotel beschikt over verschillende gemakken voor een comfortabel en een ontspannen verblijf waaronder een conferentieruimte en een businesscenter. Rolstoelvriendelijke faciliteiten zijn beschikbaar. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het verblijf parkeren.

Kamers

Airconditioning in de kamers zorgt voor een aangenaam luchtklimaat. Op de kamers vinden de gasten een koelkast en een thee-/koffiezetapparaat.

Sport/entertainment

Voor afwisselende recreatie en vrijetijdsbesteding staan de sport- en amusementsmogelijkheden van het hotel ter beschikking. Verkwikking biedt het overdekte zwembadgedeelte. De fitnessstudio biedt gelegenheid om te trainen en nieuwe kracht te tanken. Tot de extra voorzieningen behoort een entertainmentprogramma met talrijke activiteiten voor kinderen. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Een restaurant, een eetzaal en een bar behoren tot de culinaire faciliteiten. Er kan een overnachting incl. ontbijt worden geboekt.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie

Anderen bekeken ook