Rodd Moncton Hotel

  1. Canada
  2. New Brunswick
  3. Moncton
  • Rodd Moncton Hotel
  • 5 foto's

Ligging Dit hotel ligt in Moncton, de dichtstbijzijnde luchthaven is Moncton (YQM). Hotelfaciliteiten In 97 niet-rokers staat de gasten een aangename ambiance te wachten. Verschillende faciliteiten en diensten – zoals een conferentieruimte en een businesscenter – behoren tot de aangeboden voorzieningen. Het verblijf beschikt over faciliteiten voor rolstoelgebruikers. Desgewenst beschikken de reizi

Over Rodd Moncton Hotel

Ligging

Dit hotel ligt in Moncton, de dichtstbijzijnde luchthaven is Moncton (YQM).

Hotelfaciliteiten

In 97 niet-rokers staat de gasten een aangename ambiance te wachten. Verschillende faciliteiten en diensten – zoals een conferentieruimte en een businesscenter – behoren tot de aangeboden voorzieningen. Het verblijf beschikt over faciliteiten voor rolstoelgebruikers. Desgewenst beschikken de reizigers over parkeerplaatsen.

Kamers

Airconditioning in de kamers zorgt voor een aangenaam luchtklimaat. De gasten kunnen heerlijk slapen op een tweepersoonsbed. Ook zijn een koelkast en een thee-/koffiezetapparaat aanwezig. Door het comfortabele serviceaanbod met een telefoon, een televisie en Wi-Fi staan verschillende mogelijkheden op het gebied van communicatie en entertainment ter beschikking. In de badkamer, uitgerust met een douche en een bad, vinden de gasten een föhn.

Sport/entertainment

Het hotel biedt meerdere sport- en recreatiemogelijkheden aan. Het zwemcomplex is ideaal voor actieve ontspanning of aquarobics training. Parasols staan ter beschikking. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Een lekker ontbijt bezorgt energie voor het begin van de dag.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie

Anderen bekeken ook