Rosedale on Robson Suite

  1. Canada
  2. British Columbia
  3. Vancouver
  • Rosedale on Robson Suite
  • 9 foto's

Ligging Dit stadshotel bevindt zich direct in het centrum van Vancouver. Hotelfaciliteiten In dit aparthotel met een lift en een receptie zijn 264 niet-rokers. Het verblijf biedt een roomservice, een wasservice en een businesscenter. In de openbare ruimtes is Wi-Fi verkrijgbaar. Buiten biedt een tuin extra ruimte voor ontspanning en recreatie. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein va

Over Rosedale on Robson Suite

Ligging

Dit stadshotel bevindt zich direct in het centrum van Vancouver.

Hotelfaciliteiten

In dit aparthotel met een lift en een receptie zijn 264 niet-rokers. Het verblijf biedt een roomservice, een wasservice en een businesscenter. In de openbare ruimtes is Wi-Fi verkrijgbaar. Buiten biedt een tuin extra ruimte voor ontspanning en recreatie. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het hotel parkeren.

Kamers

De kamers beschikken over een tweepersoonsbed en een slaapbank. Het is ook mogelijk om aparte slaapkamers te boeken. Ook een thee-/koffiezetapparaat behoort tot de standaardvoorzieningen. Een strijkset is voor het extra comfort van de gasten verkrijgbaar. Bovendien zijn een telefoon, een televisie en Wi-Fi (kosteloos) beschikbaar. In de badkamer, uitgerust met een douche en een bad, vinden de gasten een föhn. Voor ouders met kinderen zijn gezins beschikbaar.

Sport/entertainment

Verkwikking biedt het overdekte zwembadgedeelte. Een zonneterras nodigt uit tot een ontspannen oponthoud. De whirlpool in de zone met zwembaden biedt de nodige rust en ontspanning. Verschillende ontspanningsmogelijkheden zoals een fitnessstudio en een sauna zorgen voor de nodige afwisseling. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Het horecagedeelte is uitgerust met een restaurant en een eetzaal. Een lekker ontbijt bezorgt energie voor het begin van de dag.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie

Anderen bekeken ook