Sandman Inn Smithers

  1. Canada
  2. British Columbia
  3. Smithers

Ligging Dit hotel ligt in Smithers, de dichtstbijzijnde luchthaven is Smithers -. (YYD). Hotelfaciliteiten Overnachten kunnen gasten in een van de 35. Het hotel beschikt over een conferentieruimte voor een comfortabel en ontspannen verblijf. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het verblijf parkeren. Kamers In de kamers is air

Over Sandman Inn Smithers

Ligging

Dit hotel ligt in Smithers, de dichtstbijzijnde luchthaven is Smithers -. (YYD).

Hotelfaciliteiten

Overnachten kunnen gasten in een van de 35. Het hotel beschikt over een conferentieruimte voor een comfortabel en ontspannen verblijf. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het verblijf parkeren.

Kamers

In de kamers is airconditioning voorhanden. De kamers beschikken over een tweepersoonsbed of een queensize bed. Ook zijn een koelkast, een magnetron en een thee-/koffiezetapparaat aanwezig. Een strijkset is voor het extra comfort van de gasten verkrijgbaar. Bovendien zijn een telefoon, een televisie, een radio, een wekker en Wi-Fi beschikbaar. In de badkamer – uitgerust met een douche – vinden de gasten een föhn.

Sport/entertainment

Voor afwisselende recreatie en vrijetijdsbesteding staan de sport- en amusementsmogelijkheden van het hotel ter beschikking. Verschillende ontspanningsmogelijkheden zoals een fitnessstudio en een sauna zorgen voor de nodige afwisseling. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Het horecagedeelte is uitgerust met een restaurant en een eetzaal.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie

Anderen bekeken ook