Harrison Hot Springs Resort

  1. Canada
  2. British Columbia
  3. Harrison Hot Springs
  • Harrison Hot Springs Resort
  • 15 foto's

Ligging Dit hotel bevindt zich direct in het hart van Harrison Hot Springs. Hotelfaciliteiten In dit verblijf met een lift en een receptie zijn 334 kamers. Tot het serviceaanbod behoren een bagagedepot, een kluis en een geldautomaat. In de openbare ruimtes (kosteloos) is Wi-Fi verkrijgbaar. De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Het hotel beschikt over faciliteiten voor rols

Over Harrison Hot Springs Resort

Ligging

Dit hotel bevindt zich direct in het hart van Harrison Hot Springs.

Hotelfaciliteiten

In dit verblijf met een lift en een receptie zijn 334 kamers. Tot het serviceaanbod behoren een bagagedepot, een kluis en een geldautomaat. In de openbare ruimtes (kosteloos) is Wi-Fi verkrijgbaar. De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Het hotel beschikt over faciliteiten voor rolstoelgebruikers. Herinneringen aan het verblijf kunnen in de souvenirwinkel worden aangeschaft. Buiten biedt een tuin extra ruimte voor ontspanning en recreatie. Desgewenst beschikken de reizigers over parkeerplaatsen tegen vergoeding. Tot de aangeboden diensten horen roomservice en een kapper.

Kamers

Tegen betaling is een extra bed beschikbaar. De uitrusting van de kamers bestaat uit een thee-/koffiezetapparaat, een strijkset, een tv met satellietzenders en Wi-Fi (kosteloos). In de badkamers vinden de gasten een föhn. Daarnaast zijn rolstoelvriendelijke kamers te boeken.

Sport/entertainment

In het zwembadencomplex garanderen 3 openlucht zwembaden levendige verfrissing, terwijl 2 overdekte zwembaden weersonafhankelijk badplezier bieden. Bovendien is er een gedeelte met pierenbadje. Om eens heerlijk te ontspannen staat voor de gasten een whirlpool op het terrein. Verschillende ontspanningsmogelijkheden zoals tennis, een fitnessstudio, een spa en massagebehandelingen zorgen voor de nodige afwisseling. Terwijl de ouders zich ontspannen, kunnen de kinderen aan een gezellig spelletjes- en entertainmentprogramma deelnemen. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Er is een grote keuze uit gastronomische voorzieningen zoals bv. 2 restaurants, een eetzaal, een koffiehuis en een bar. Een lekker ontbijt bezorgt energie voor het begin van de dag.

Creditcards

De volgende creditcards worden in het hotel geaccepteerd: American Express, Visa en MasterCard.

Belangrijke opmerking

In verband met de versoepeling van de Coronavirus-maatregelen kunnen officiële beslissingen leiden tot beperkingen, wijzigingen of het vervallen van diensten tijdens uw reis. Uiteraard heeft dit geen invloed op uw wettelijke rechten.

Beperkte mobiliteit

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.

Ligging
Dit hotel bevindt zich direct in het hart van Harrison Hot Springs.
Eten en drinken
Er is een grote keuze uit gastronomische voorzieningen zoals bv. 2 restaurants, een eetzaal, een koffiehuis en een bar. Een lekker ontbijt bezorgt energie voor het begin van de dag.

Locatie

Anderen bekeken ook