Coast Discovery Inn

  1. Canada
  2. British Columbia
  3. Campbell River
  • Coast Discovery Inn
  • 9 foto's

Ligging Dit hotel ligt in Campbell River, de dichtstbijzijnde luchthaven is Campbell River (YBL). Hotelfaciliteiten In 88 staat de gasten een aangename ambiance te wachten. Het verblijf biedt een conferentieruimte en een businesscenter. Het hotel beschikt over faciliteiten voor rolstoelgebruikers. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het hotel parkeren. Kamers Ook een thee-/koff

Over Coast Discovery Inn

Ligging

Dit hotel ligt in Campbell River, de dichtstbijzijnde luchthaven is Campbell River (YBL).

Hotelfaciliteiten

In 88 staat de gasten een aangename ambiance te wachten. Het verblijf biedt een conferentieruimte en een businesscenter. Het hotel beschikt over faciliteiten voor rolstoelgebruikers. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het hotel parkeren.

Kamers

Ook een thee-/koffiezetapparaat behoort tot de standaardvoorzieningen. Een strijkset is voor het extra comfort van de gasten verkrijgbaar. Bovendien zijn een telefoon, een televisie en Wi-Fi beschikbaar. In de badkamer – uitgerust met een douche – vinden de gasten een föhn. Het verblijf beschikt over gezins en niet-rokers.

Sport/entertainment

Voor afwisselende recreatie en vrijetijdsbesteding staan de sport- en amusementsmogelijkheden van het hotel ter beschikking. De whirlpool in de zone met zwembaden biedt de nodige rust en ontspanning. De fitnessstudio biedt gelegenheid om te trainen en nieuwe kracht te tanken. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Een restaurant, een eetzaal, een bar en een pub behoren tot de culinaire faciliteiten. Een lekker ontbijt bezorgt energie voor het begin van de dag.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie


Anderen bekeken ook