Sofitel Brussels Le Louise

  1. België
  2. regio Brussel
  3. Brussel
  • Sofitel Brussels Le Louise
  • 9 foto's

Ligging Dit hotel bevindt zich midden in het centrum van Brussel. Hotelfaciliteiten 169 staan de gasten in dit verblijf met een lift en een receptie ter beschikking. Het hotel biedt verschillende gemakken voor een comfortabel en een ontspannen verblijf waaronder een kluis, een bibliotheek, een oppasservice tegen betaling, een roomservice, een wasservice, een conferentieruimte en een businesscenter

Over Sofitel Brussels Le Louise

Ligging

Dit hotel bevindt zich midden in het centrum van Brussel.

Hotelfaciliteiten

169 staan de gasten in dit verblijf met een lift en een receptie ter beschikking. Het hotel biedt verschillende gemakken voor een comfortabel en een ontspannen verblijf waaronder een kluis, een bibliotheek, een oppasservice tegen betaling, een roomservice, een wasservice, een conferentieruimte en een businesscenter. Wi-Fi is aanwezig. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het hotel parkeren.

Kamers

Airconditioning in de kamers zorgt voor een aangenaam luchtklimaat. Bovendien zijn een kluis en een minibar beschikbaar. Ook zijn een mini-koelkast en een thee-/koffiezetapparaat aanwezig. Door het comfortabele serviceaanbod met een telefoon, een televisie en Wi-Fi staan verschillende mogelijkheden op het gebied van communicatie en entertainment ter beschikking. In de badkamer – uitgerust met een douche – vinden de gasten een föhn. Het verblijf beschikt over gezins en niet-rokers.

Sport/entertainment

De fitnessstudio biedt gelegenheid om te trainen en nieuwe kracht te tanken. Tot de extra voorzieningen behoort een entertainmentprogramma met talrijke activiteiten voor kinderen. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Er is een grote keuze uit gastronomische voorzieningen zoals bv. een restaurant, een eetzaal en een bar.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie

Anderen bekeken ook