NH Bariloche Edelweiss

  1. Argentinië
  2. Patagonië
  3. Bariloche
  • NH Bariloche Edelweiss
  • 9 foto's

Ligging Dit hotel ligt in een ideale omgeving voor wandelaars en avonturiers en bevindt zich midden in het centrum van Bariloche. Hotelfaciliteiten In de 95 niet-rokers zullen de gasten van een ontspannen oponthoud genieten. De gasten van het hotel kunnen van vertaalservice, roomservice, een kapper, een conferentieruimte en een businesscenter gebruikmaken. In het verblijf is Wi-Fi voorhanden. Rols

Over NH Bariloche Edelweiss

Ligging

Dit hotel ligt in een ideale omgeving voor wandelaars en avonturiers en bevindt zich midden in het centrum van Bariloche.

Hotelfaciliteiten

In de 95 niet-rokers zullen de gasten van een ontspannen oponthoud genieten. De gasten van het hotel kunnen van vertaalservice, roomservice, een kapper, een conferentieruimte en een businesscenter gebruikmaken. In het verblijf is Wi-Fi voorhanden. Rolstoelvriendelijke faciliteiten zijn beschikbaar.

Kamers

In de kamers is verwarming voorhanden. Bovendien zijn een kluis en een minibar beschikbaar. Een mini-koelkast en een thee-/koffiezetapparaat behoren eveneens tot de standaardvoorzieningen. Bovendien zijn een telefoon, een televisie en Wi-Fi beschikbaar. In de badkamer – uitgerust met een douche – is een föhn voorhanden. Voor ouders met kinderen zijn gezins beschikbaar.

Sport/entertainment

Het hotel biedt meerdere sport- en recreatiemogelijkheden aan. De gasten kunnen in het overdekte zwembad van actieve vrijetijdsbeleving en gezond zwemplezier genieten. Verschillende ontspanningsmogelijkheden zoals een fitnessstudio en een spa zorgen voor de nodige afwisseling. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Het culinaire gedeelte bestaat uit een restaurant en een bar. Dagelijks wordt een voedzaam ontbijt geserveerd.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie

Anderen bekeken ook