Capitol

Ligging Dit hotel bevindt zich direct in het centrum van Rome. Hotelfaciliteiten De 50 kamers zijn verdeeld over 7 verdiepingen en zijn met een lift bereikbaar. Aan de receptie in de ontvangstruimte staat het vriendelijke personeel de gasten met raad en daad bij. Het verblijf biedt een bagagedepot, een kluis en een rookzone. In het hotel is Wi-Fi kosteloos verkrijgbaar. De tourdesk biedt ondersteu

Over Capitol

Ligging

Dit hotel bevindt zich direct in het centrum van Rome.

Hotelfaciliteiten

De 50 kamers zijn verdeeld over 7 verdiepingen en zijn met een lift bereikbaar. Aan de receptie in de ontvangstruimte staat het vriendelijke personeel de gasten met raad en daad bij. Het verblijf biedt een bagagedepot, een kluis en een rookzone. In het hotel is Wi-Fi kosteloos verkrijgbaar. De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het hotel parkeren.

Kamers

Airconditioning en een verwarming zorgen voor een aangename luchtcirculatie in de kamers. De kamers beschikken over een tweepersoonsbed. Tegen betaling is een extra bed beschikbaar. Waardevolle spullen kunnen veilig in een kluis worden opgeborgen. Voor vakantiecomfort zorgen een telefoon, een flatscreen-tv en Wi-Fi (tegen toeslag). In de badkamer, uitgerust met een douche en een bad, vinden de gasten een föhn. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Er is een ontbijtzaal voorhanden. Bij de accommodatie kunnen de gasten een overnachting incl. ontbijt boeken.

Creditcards

De volgende creditcards worden in het verblijf geaccepteerd: American Express, Visa, Diners Club, JCB en MasterCard.

Belangrijke opmerking

In verband met de versoepeling van de Coronavirus-maatregelen kunnen officiële beslissingen leiden tot beperkingen, wijzigingen of het vervallen van diensten tijdens uw reis. Uiteraard heeft dit geen invloed op uw wettelijke rechten.

Beperkte mobiliteit

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.

Ligging
Dit hotel bevindt zich direct in het centrum van Rome.
Eten en drinken
Er is een ontbijtzaal voorhanden. Bij de accommodatie kunnen de gasten een overnachting incl. ontbijt boeken.

Anderen bekeken ook