Hotel Batory

Ligging Dit hotel bevindt zich direct in het hart van Krakau. Hotelfaciliteiten Het verblijf biedt op 4 verdiepingen 29 kamers die met een lift bereikbaar zijn. Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. Service zoals een bagagedepot, een kluis en een geldautomaat draagt bij tot een comfortabel verblijf. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet (kost

Over Hotel Batory

Ligging

Dit hotel bevindt zich direct in het hart van Krakau.

Hotelfaciliteiten

Het verblijf biedt op 4 verdiepingen 29 kamers die met een lift bereikbaar zijn. Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. Service zoals een bagagedepot, een kluis en een geldautomaat draagt bij tot een comfortabel verblijf. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet (kosteloos). De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Het hotel beschikt over faciliteiten voor rolstoelgebruikers. Afhankelijk van de beschikbaarheid kunnen reizigers die met een eigen voertuig komen, parkeren op de parkeerplaats. Tot de aangeboden diensten horen een autoverhuur, een transferservice, roomservice, een wasservice, een muntwasserette, een piccolo-service en een eigen shuttlebus.

Kamers

Een verwarming en een ventilator zorgen voor een prettig luchtklimaat in de kamers. De kamers beschikken over een tweepersoonsbed. Tegen betaling is een extra bed beschikbaar. Waardevolle spullen kunnen veilig in een kluis worden opgeborgen. Ook een thee-/koffiezetapparaat behoort tot de standaardvoorzieningen. Een strijkset is voor het extra comfort van de gasten verkrijgbaar. Op de kamers zijn een telefoon, een tv met kabelzenders en Wi-Fi (kosteloos) voorhanden. Daarnaast kunnen de gasten genieten van de turndownservice. In de badkamer, voorzien van een douche en een bad, zijn een föhn en een make-upspiegel aanwezig. Voor extra comfort in de badkamers zorgen cosmetische producten. Bovendien zijn rolstoelvriendelijke kamers met een barrièrevrije badkamer te boeken.

Sport/entertainment

Een wellnessgedeelte met een spa is in het hotel aanwezig. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Een restaurant, een eetzaal, een koffiehuis en een bar behoren tot de culinaire faciliteiten. Als maaltijden kunnen ontbijt, middagmaaltijd en diner worden gekozen. Ook bijzondere maaltijden zoals bijvoorbeeld vegetarische gerechten zijn verkrijgbaar.

Creditcards

Alle gebruikelijke creditcards, bijvoorbeeld Visa en MasterCard, worden als betaalmiddel geaccepteerd.

Belangrijke opmerking

In verband met de versoepeling van de Coronavirus-maatregelen kunnen officiële beslissingen leiden tot beperkingen, wijzigingen of het vervallen van diensten tijdens uw reis. Uiteraard heeft dit geen invloed op uw wettelijke rechten.

Beperkte mobiliteit

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.

Ligging
Dit hotel bevindt zich direct in het hart van Krakau.
Eten en drinken
Een restaurant, een eetzaal, een koffiehuis en een bar behoren tot de culinaire faciliteiten. Als maaltijden kunnen ontbijt, middagmaaltijd en diner worden gekozen. Ook bijzondere maaltijden zoals bijvoorbeeld vegetarische gerechten zijn verkrijgbaar.

Anderen bekeken ook