Hotel Atlantis

Ligging Dit hotel ligt op ca. 3 km van het strand, centraal in Barcelona. Hotelfaciliteiten 50 kamers staan de gasten in dit hotel met een lift en een receptie ter beschikking. Het verblijf beschikt over verschillende gemakken voor een comfortabel en een ontspannen verblijf waaronder een bagagedepot en een kluis. In de openbare ruimtes kan gebruik worden gemaakt van de internettoegang. Kamers Een

Over Hotel Atlantis

Ligging

Dit hotel ligt op ca. 3 km van het strand, centraal in Barcelona.

Hotelfaciliteiten

50 kamers staan de gasten in dit hotel met een lift en een receptie ter beschikking. Het verblijf beschikt over verschillende gemakken voor een comfortabel en een ontspannen verblijf waaronder een bagagedepot en een kluis. In de openbare ruimtes kan gebruik worden gemaakt van de internettoegang.

Kamers

Een verwarming in de kamers zorgt voor een aangenaam luchtklimaat. Bovendien zijn een kluis, een minibar en een bureau beschikbaar. Ook een thee-/koffiezetapparaat behoort tot de standaardvoorzieningen. Door het comfortabele serviceaanbod met een internettoegang, een telefoon, een flatscreen-tv en een radio staan verschillende mogelijkheden op het gebied van communicatie en entertainment ter beschikking. In de badkamer vinden de gasten een bad. Rolstoelvriendelijke kamers kunnen worden geboekt. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Voor de gasten staan een restaurant, een koffiehuis en een bar ter beschikking. Er kan een overnachting incl. ontbijt worden geboekt.

Creditcards

De volgende creditcards worden geaccepteerd: American Express, Visa en MasterCard.

Belangrijke opmerking

In verband met de versoepeling van de Coronavirus-maatregelen kunnen officiële beslissingen leiden tot beperkingen, wijzigingen of het vervallen van diensten tijdens uw reis. Uiteraard heeft dit geen invloed op uw wettelijke rechten.

Beperkte mobiliteit

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.

Ligging
Dit hotel ligt op ca. 3 km van het strand, centraal in Barcelona.
Eten en drinken
Voor de gasten staan een restaurant, een koffiehuis en een bar ter beschikking. Er kan een overnachting incl. ontbijt worden geboekt.

Anderen bekeken ook