Hotel Rheingold Bayreuth

Ligging Dit hotel ligt in Bayreuth, de dichtstbijzijnde luchthaven is Nürnberg (NUE). Hotelfaciliteiten Het verblijf met een lift beschikt over 146 niet-rokerskamers. Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. Het hotel biedt een bagagedepot, een kluis, een conferentieruimte en een banketzaal. In het hotel is Wi-Fi kosteloos verkrijgbaar. Het verblijf beschikt

Over Hotel Rheingold Bayreuth

Ligging

Dit hotel ligt in Bayreuth, de dichtstbijzijnde luchthaven is Nürnberg (NUE).

Hotelfaciliteiten

Het verblijf met een lift beschikt over 146 niet-rokerskamers. Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. Het hotel biedt een bagagedepot, een kluis, een conferentieruimte en een banketzaal. In het hotel is Wi-Fi kosteloos verkrijgbaar. Het verblijf beschikt over faciliteiten voor rolstoelgebruikers. De gasten die met de auto komen, kunnen in een garage of op de parkeerplaats (tegen toeslag) parkeren. Er liggen dagbladen (gebruik tegen betaling).

Kamers

Voor de jongste gasten staan kinderbedjes klaar. Een telefoon, een televisie en Wi-Fi zijn vanzelfsprekend ook aanwezig op de kamers. Tot het voorzieningenaanbod van de badkamers behoort een douche. Bovendien zijn rolstoelvriendelijke kamers met een barrièrevrije badkamer te boeken.

Sport/entertainment

Voor een afwisselend verblijf zorgen de vele sport- en recreatiemogelijkheden. De vakantiegangers kunnen op het terras van het mooie weer genieten. Verschillende ontspanningsmogelijkheden zoals een fitnessstudio en een sauna zorgen voor de nodige afwisseling. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Een niet-rokers restaurant, een bar en een pub behoren tot de culinaire faciliteiten. Een lekker ontbijt bezorgt energie voor het begin van de dag.

Belangrijke opmerking

In verband met de versoepeling van de Coronavirus-maatregelen kunnen officiële beslissingen leiden tot beperkingen, wijzigingen of het vervallen van diensten tijdens uw reis. Uiteraard heeft dit geen invloed op uw wettelijke rechten.

Beperkte mobiliteit

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.

Ligging
Dit hotel ligt in Bayreuth, de dichtstbijzijnde luchthaven is Nürnberg (NUE).
Eten en drinken
Een niet-rokers restaurant, een bar en een pub behoren tot de culinaire faciliteiten. Een lekker ontbijt bezorgt energie voor het begin van de dag.

Anderen bekeken ook