Hotel Vier Jahreszeiten by Big Mama

  • Hotel Vier Jahreszeiten by Big Mama
  • 8 foto's

Ligging Dit hotel bevindt zich midden in het hart van Leipzig. Hotelfaciliteiten De 67 kamers zijn verdeeld over 5 verdiepingen en zijn met een lift bereikbaar. Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. Verschillende faciliteiten en diensten – zoals een bagagedepot en een kluis – behoren tot de aangeboden voorzieningen. In het verblijf is Wi-Fi kosteloos verkr

Over Hotel Vier Jahreszeiten by Big Mama

Ligging

Dit hotel bevindt zich midden in het hart van Leipzig.

Hotelfaciliteiten

De 67 kamers zijn verdeeld over 5 verdiepingen en zijn met een lift bereikbaar. Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. Verschillende faciliteiten en diensten – zoals een bagagedepot en een kluis – behoren tot de aangeboden voorzieningen. In het verblijf is Wi-Fi kosteloos verkrijgbaar. De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Het hotel beschikt over faciliteiten voor rolstoelgebruikers. Er zijn ook winkels. Afhankelijk van de beschikbaarheid kunnen reizigers die met een eigen voertuig komen, parkeren op de parkeerplaats (tegen toeslag). Gasten kunnen gratis van het dagblad gebruikmaken.

Kamers

De kamers beschikken over een tweepersoonsbed. Bovendien zijn een minibar en een bureau beschikbaar. Voor optimaal comfort zorgen een telefoon, satelliettelevisie, een radio en Wi-Fi (kosteloos). In de badkamer, uitgerust met een douche en een bad, vinden de gasten een föhn. Rolstoelvriendelijke kamers kunnen worden geboekt. Het hotel beschikt over niet-rokerskamers. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Een lekker ontbijt bezorgt energie voor het begin van de dag.

Creditcards

De volgende creditcards worden in het verblijf geaccepteerd: American Express, Visa en MasterCard.

Belangrijke opmerking

In verband met de versoepeling van de Coronavirus-maatregelen kunnen officiële beslissingen leiden tot beperkingen, wijzigingen of het vervallen van diensten tijdens uw reis. Uiteraard heeft dit geen invloed op uw wettelijke rechten.

Beperkte mobiliteit

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.

Ligging
Dit hotel bevindt zich midden in het hart van Leipzig.
Eten en drinken
Een lekker ontbijt bezorgt energie voor het begin van de dag.

Anderen bekeken ook