Hotel Orion Varkert

Ligging Dit hotel bevindt zich direct in het centrum van Boedapest. Hotelfaciliteiten Dit verblijf beschikt over een lift en een receptie. Verschillende faciliteiten en diensten – zoals een bagagedepot, een kluis, een oppasservice, een wasservice, een muntwasserette en een rookzone – behoren tot de aangeboden voorzieningen. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet (kosteloos). De tourde

Over Hotel Orion Varkert

Ligging

Dit hotel bevindt zich direct in het centrum van Boedapest.

Hotelfaciliteiten

Dit verblijf beschikt over een lift en een receptie. Verschillende faciliteiten en diensten – zoals een bagagedepot, een kluis, een oppasservice, een wasservice, een muntwasserette en een rookzone – behoren tot de aangeboden voorzieningen. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet (kosteloos). De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Om te parkeren hebben de gasten de beschikking over een garage en een parkeerplaats (tegen toeslag). Gasten kunnen gratis van het dagblad gebruikmaken.

Kamers

In de kamers zijn een living en een badkamer voorhanden, voor de juiste luchtcirculatie zorgt airconditioning. Tot de standaardinrichting van de meeste kamers behoort een balkon. Extra bedden kunnen worden aangevraagd. Bovendien zijn een kluis, een minibar en een bureau beschikbaar. Ook een thee-/koffiezetapparaat behoort tot de standaardvoorzieningen. Een strijkset is voor het extra comfort van de gasten verkrijgbaar. Bovendien zijn een telefoon, een televisie, een radio en Wi-Fi beschikbaar. In de badkamer, uitgerust met een douche en een bad, vinden de gasten een föhn. Er zijn ook rolstoelvriendelijke kamers met barrièrevrije badkamer beschikbaar. Het hotel beschikt over rokerskamers.

Sport/entertainment

Voor afwisselende recreatie en vrijetijdsbesteding staan de sport- en amusementsmogelijkheden van het hotel ter beschikking. Op het gebied van recreatie biedt het verblijf naast aerobics, een spa en een sauna ook nog een fitnessstudio tegen betaling aan. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Er is een bar voorhanden. Een lekker ontbijt bezorgt energie voor het begin van de dag.

Creditcards

De volgende creditcards worden in het hotel geaccepteerd: American Express, Visa en MasterCard.

Belangrijke opmerking

In verband met de versoepeling van de Coronavirus-maatregelen kunnen officiële beslissingen leiden tot beperkingen, wijzigingen of het vervallen van diensten tijdens uw reis. Uiteraard heeft dit geen invloed op uw wettelijke rechten.

Beperkte mobiliteit

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.

Ligging
Dit hotel bevindt zich direct in het centrum van Boedapest.
Eten en drinken
Er is een bar voorhanden. Een lekker ontbijt bezorgt energie voor het begin van de dag.

Anderen bekeken ook