NOVINA HOTEL Wöhrdersee

Ligging Dit hotel ligt direct in het centrum van Neurenberg. Hotelfaciliteiten Aan de receptie in de ontvangstruimte staat het vriendelijke personeel de gasten met raad en daad bij. Service zoals een bagagedepot en een kluis draagt bij tot een comfortabel verblijf. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet (kosteloos). De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Een lif

Over NOVINA HOTEL Wöhrdersee

Ligging

Dit hotel ligt direct in het centrum van Neurenberg.

Hotelfaciliteiten

Aan de receptie in de ontvangstruimte staat het vriendelijke personeel de gasten met raad en daad bij. Service zoals een bagagedepot en een kluis draagt bij tot een comfortabel verblijf. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet (kosteloos). De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Een lift en faciliteiten voor rolstoelgebruikers zijn voorhanden. De kinderen kunnen zich op de speelplaats naar hartelust uitleven. Om te parkeren hebben de gasten de beschikking over een garage en een parkeerplaats (tegen toeslag). Tot de aangeboden faciliteiten behoren een oppasservice, roomservice, een wasservice en een muntwasserette. Er liggen dagbladen (gebruik tegen betaling).

Kamers

Airconditioning en een verwarming zorgen voor een prettig luchtklimaat in de kamers. Bovendien zijn een kluis, een minibar en een bureau beschikbaar. Een telefoon, een televisie, een radio en Wi-Fi ronden het serviceaanbod af. In de badkamer, uitgerust met een douche en een bad, vinden de gasten een föhn.

Sport/entertainment

Een sport- en recreatieprogramma biedt vele leuke mogelijkheden om de vrije tijd naar eigen inzicht vorm te geven. In de zone met zwembaden is ontspannen zwemplezier gegarandeerd. Verschillende ontspanningsmogelijkheden zoals een fitnessstudio, aerobics en een sauna zorgen voor de nodige afwisseling. Tot de andere vrijetijdsmogelijkheden horen een miniclub, een disco en een nachtclub. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Het horecagedeelte is uitgerust met een restaurant en een bar. Dagelijks wordt een voedzaam ontbijt geserveerd. Alcoholvrije dranken zijn tegen betaling verkrijgbaar.

Belangrijke opmerking

In verband met de versoepeling van de Coronavirus-maatregelen kunnen officiële beslissingen leiden tot beperkingen, wijzigingen of het vervallen van diensten tijdens uw reis. Uiteraard heeft dit geen invloed op uw wettelijke rechten.

Beperkte mobiliteit

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.

Ligging
Dit hotel ligt direct in het centrum van Neurenberg.
Eten en drinken
Het horecagedeelte is uitgerust met een restaurant en een bar. Dagelijks wordt een voedzaam ontbijt geserveerd. Alcoholvrije dranken zijn tegen betaling verkrijgbaar.

Anderen bekeken ook