Marriott Fisherman's Wharf

Ligging Dit hotel ligt in San Francisco, de dichtstbijzijnde luchthaven is San Francisco - International (SFO). Hotelfaciliteiten 285 kamers staan de gasten in dit verblijf met een lift en een receptie ter beschikking. Het hotel biedt verschillende gemakken voor een comfortabel en een ontspannen verblijf waaronder een kluis, een conferentieruimte en een businesscenter. Via Wi-Fi hebben de gasten t

Over Marriott Fisherman's Wharf

Ligging

Dit hotel ligt in San Francisco, de dichtstbijzijnde luchthaven is San Francisco - International (SFO).

Hotelfaciliteiten

285 kamers staan de gasten in dit verblijf met een lift en een receptie ter beschikking. Het hotel biedt verschillende gemakken voor een comfortabel en een ontspannen verblijf waaronder een kluis, een conferentieruimte en een businesscenter. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet. Er zijn ook winkels. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het hotel parkeren.

Kamers

Airconditioning in de kamers zorgt voor een aangenaam luchtklimaat. De kamers beschikken over een tweepersoonsbed en een slaapbank. Voor de jongste gasten staan kinderbedjes klaar. Bovendien zijn een kluis en een bureau beschikbaar. Tot de faciliteiten van de kamers behoort een koelkast, een magnetron en een thee-/koffiezetapparaat. Een strijkset is voor het extra comfort van de gasten verkrijgbaar. Een telefoon, een televisie, een radio, een wekker en Wi-Fi ronden het serviceaanbod af. In de badkamers bevinden zich een föhn en badjassen voor dagelijks gebruik. Het verblijf beschikt over gezinskamers en niet-rokerskamers.

Sport/entertainment

Voor afwisselende recreatie en vrijetijdsbesteding staan de sport- en amusementsmogelijkheden van het hotel ter beschikking. Verschillende ontspanningsmogelijkheden zoals een fitnessstudio en aerobics zorgen voor de nodige afwisseling. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Een restaurant, een eetzaal en een bar behoren tot de culinaire faciliteiten.

Belangrijke opmerking

In verband met de versoepeling van de Coronavirus-maatregelen kunnen officiële beslissingen leiden tot beperkingen, wijzigingen of het vervallen van diensten tijdens uw reis. Uiteraard heeft dit geen invloed op uw wettelijke rechten.

Beperkte mobiliteit

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.

Ligging
Dit hotel ligt in San Francisco, de dichtstbijzijnde luchthaven is San Francisco - International (SFO).
Eten en drinken
Een restaurant, een eetzaal en een bar behoren tot de culinaire faciliteiten.

Anderen bekeken ook