London Bridge Hotel

Ligging Dit hotel bevindt zich midden in het hart van Londen. Hotelfaciliteiten In dit verblijf met een receptie bevinden zich 138 kamers voor de gasten. Verschillende faciliteiten en diensten – zoals roomservice en een conferentieruimte – behoren tot de aangeboden voorzieningen. De gasten kunnen met Wi-Fi in internet surfen. Kamers Airconditioning in de kamers zorgt voor een aangenaam luchtklimaa

Over London Bridge Hotel

Ligging

Dit hotel bevindt zich midden in het hart van Londen.

Hotelfaciliteiten

In dit verblijf met een receptie bevinden zich 138 kamers voor de gasten. Verschillende faciliteiten en diensten – zoals roomservice en een conferentieruimte – behoren tot de aangeboden voorzieningen. De gasten kunnen met Wi-Fi in internet surfen.

Kamers

Airconditioning in de kamers zorgt voor een aangenaam luchtklimaat. Daarnaast is er een kluis en tegen betaling een minibar voorhanden. Ook zijn een mini-koelkast en een thee-/koffiezetapparaat aanwezig. Een strijkset is voor het extra comfort van de gasten verkrijgbaar. Bovendien zijn een telefoon, satelliettelevisie en Wi-Fi beschikbaar. In de badkamer – uitgerust met een douche – vinden de gasten een föhn. Het hotel beschikt over 133 niet-rokerskamers en een rokerskamer.

Sport/entertainment

De fitnessstudio biedt gelegenheid om te trainen en nieuwe kracht te tanken. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Er is een grote keuze uit gastronomische voorzieningen zoals bv. een restaurant, een eetzaal en een bar. Een lekker ontbijt bezorgt energie voor het begin van de dag.

Belangrijke opmerking

In verband met de versoepeling van de Coronavirus-maatregelen kunnen officiële beslissingen leiden tot beperkingen, wijzigingen of het vervallen van diensten tijdens uw reis. Uiteraard heeft dit geen invloed op uw wettelijke rechten.

Beperkte mobiliteit

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.

Ligging
Dit hotel bevindt zich midden in het hart van Londen.
Eten en drinken
Er is een grote keuze uit gastronomische voorzieningen zoals bv. een restaurant, een eetzaal en een bar. Een lekker ontbijt bezorgt energie voor het begin van de dag.

Anderen bekeken ook