Kau Yatun Hotel & Estancia

Ligging Dit hotel ligt in El Calafate, de dichtstbijzijnde luchthaven is El Calafate - Cm. Armando Tola (FTE). Hotelfaciliteiten Het hotel beschikt over 40 kamers en over een lift. Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. Het verblijf is ingericht met een bagagedepot en een kluis. In het verblijf is Wi-Fi kosteloos verkrijgbaar. De tourdesk biedt ondersteunin

Over Kau Yatun Hotel & Estancia

Ligging

Dit hotel ligt in El Calafate, de dichtstbijzijnde luchthaven is El Calafate - Cm. Armando Tola (FTE).

Hotelfaciliteiten

Het hotel beschikt over 40 kamers en over een lift. Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. Het verblijf is ingericht met een bagagedepot en een kluis. In het verblijf is Wi-Fi kosteloos verkrijgbaar. De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Een souvenirwinkel en andere winkels zijn voorhanden om heerlijk te winkelen of te flaneren. Op het terrein van het hotel bevinden zich een mooie tuin en een fraaie speelplaats. Tot de overige voorzieningen van het hotel behoort een krantenkiosk. Desgewenst beschikken de reizigers over parkeerplaatsen kosteloos. Tot de aangeboden diensten horen een oppasservice, een kinderopvang, een 24-uurs roomservice, een wasservice en een muntwasserette.

Kamers

De kamers beschikken over een tweepersoonsbed. Voor de jongste gasten staan kinderbedjes klaar. Bovendien zijn een kluis en een bureau beschikbaar. Bovendien zijn een telefoon en Wi-Fi (kosteloos) beschikbaar. Daarnaast kunnen de gasten genieten van de turndownservice. In de badkamer, uitgerust met een douche en een bad, vinden de gasten een föhn.

Sport/entertainment

Voor degene die ook op reis wil blijven sporten, biedt het verblijf de mogelijkheid tot fietsen/mountainbiken. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Een restaurant, een eetzaal en een bar behoren tot de culinaire faciliteiten. Er kan een overnachting incl. ontbijt worden geboekt.

Creditcards

De volgende creditcards worden geaccepteerd: American Express, Visa en MasterCard.

Belangrijke opmerking

In verband met de versoepeling van de Coronavirus-maatregelen kunnen officiële beslissingen leiden tot beperkingen, wijzigingen of het vervallen van diensten tijdens uw reis. Uiteraard heeft dit geen invloed op uw wettelijke rechten.

Beperkte mobiliteit

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.

Ligging
Dit hotel ligt in El Calafate, de dichtstbijzijnde luchthaven is El Calafate - Cm. Armando Tola (FTE).
Eten en drinken
Een restaurant, een eetzaal en een bar behoren tot de culinaire faciliteiten. Er kan een overnachting incl. ontbijt worden geboekt.

Anderen bekeken ook