TRIP INN Hotel Uebachs

Ligging Dit hotel bevindt zich direct in het hart van Düsseldorf. Hotelfaciliteiten Het verblijf met een lift beschikt over 82 kamers. Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. Service zoals een bagagedepot en een kluis draagt bij tot een comfortabel verblijf. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet (kosteloos). De tourdesk biedt ondersteuning bij

Over TRIP INN Hotel Uebachs

Ligging

Dit hotel bevindt zich direct in het hart van Düsseldorf.

Hotelfaciliteiten

Het verblijf met een lift beschikt over 82 kamers. Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. Service zoals een bagagedepot en een kluis draagt bij tot een comfortabel verblijf. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet (kosteloos). De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Om te parkeren hebben de gasten de beschikking over een garage (tegen toeslag) en een parkeerplaats (tegen toeslag). Tot de aangeboden diensten horen roomservice, een muntwasserette en een hotelarts. Gasten kunnen gratis van het dagblad gebruikmaken. Lezingen, presentaties of congressen kunnen worden georganiseerd in een van de 2 conferentieruimtes.

Kamers

De beste bescherming voor het eigendom van de gasten biedt een kluis. Een mini-koelkast en een thee-/koffiezetapparaat behoren eveneens tot de standaardvoorzieningen. Op de kamers zijn een telefoon, een tv met satellietzenders, een radio en Wi-Fi voorhanden. In de badkamer – uitgerust met een douche – is een föhn voorhanden. Het hotel beschikt over gezinskamers, 64 niet-rokerskamers en een rokerskamer.

Sport/entertainment

De vakantiegangers kunnen op het terras van het mooie weer genieten. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Er is een bar voorhanden. Bij de accommodatie kunnen de gasten een overnachting incl. ontbijt boeken.

Creditcards

De volgende creditcards worden in het hotel geaccepteerd: Visa en MasterCard.

Belangrijke opmerking

In verband met de versoepeling van de Coronavirus-maatregelen kunnen officiële beslissingen leiden tot beperkingen, wijzigingen of het vervallen van diensten tijdens uw reis. Uiteraard heeft dit geen invloed op uw wettelijke rechten.

Beperkte mobiliteit

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.

Ligging
Dit hotel bevindt zich direct in het hart van Düsseldorf.
Eten en drinken
Er is een bar voorhanden. Bij de accommodatie kunnen de gasten een overnachting incl. ontbijt boeken.

Anderen bekeken ook