Europa City Berlin

Ligging Dit hotel bevindt zich direct in het centrum van Berlijn. Hotelfaciliteiten Graag heet het verblijf de gasten in een hotel met 5 verdiepingen met een lift en 63 kamers welkom. Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. Het hotel biedt een bagagedepot, een tv-ruimte, een conferentieruimte, een theaterzaal, een banketzaal, een muntwasserette en een rookzo

Over Europa City Berlin

Ligging

Dit hotel bevindt zich direct in het centrum van Berlijn.

Hotelfaciliteiten

Graag heet het verblijf de gasten in een hotel met 5 verdiepingen met een lift en 63 kamers welkom. Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. Het hotel biedt een bagagedepot, een tv-ruimte, een conferentieruimte, een theaterzaal, een banketzaal, een muntwasserette en een rookzone. In de openbare ruimtes (kosteloos) is Wi-Fi verkrijgbaar. De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Desgewenst beschikken de reizigers over parkeerplaatsen. Gasten kunnen gratis van het dagblad gebruikmaken.

Kamers

De meeste kamers beschikken over een balkon. Tegen betaling is een extra bed beschikbaar. Bovendien is er een bureau aanwezig. Een strijkset is voor het extra comfort van de gasten verkrijgbaar. Een telefoon, een televisie en Wi-Fi ronden het serviceaanbod af. In de badkamer, uitgerust met een douche en een bad, vinden de gasten een föhn. Het hotel beschikt over gezinskamers en 52 niet-rokerskamers. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Er is een eetzaal voorhanden. Er kan een overnachting incl. ontbijt worden geboekt.

Creditcards

De volgende creditcards worden in het verblijf geaccepteerd: Visa, Diners Club, JCB en MasterCard.

Belangrijke opmerking

In verband met de versoepeling van de Coronavirus-maatregelen kunnen officiële beslissingen leiden tot beperkingen, wijzigingen of het vervallen van diensten tijdens uw reis. Uiteraard heeft dit geen invloed op uw wettelijke rechten.

Beperkte mobiliteit

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.

Ligging
Dit hotel bevindt zich direct in het centrum van Berlijn.
Eten en drinken
Er is een eetzaal voorhanden. Er kan een overnachting incl. ontbijt worden geboekt.

Anderen bekeken ook