Chambord

  • Chambord
  • 6 foto's

Ligging Dit hotel ligt in Brussel, de dichtstbijzijnde luchthaven is Brüssel - Zaventem (BRU). Hotelfaciliteiten In dit hotel met een lift en een receptie zijn 64 kamers. Een kluis is beschikbaar. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet. Kamers Tot de standaarduitrusting van de meeste kamers behoort een balkon dat voor extra rust en ontspanning tijdens het verblijf zorgt. In een kluis

Over Chambord

Ligging

Dit hotel ligt in Brussel, de dichtstbijzijnde luchthaven is Brüssel - Zaventem (BRU).

Hotelfaciliteiten

In dit hotel met een lift en een receptie zijn 64 kamers. Een kluis is beschikbaar. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet.

Kamers

Tot de standaarduitrusting van de meeste kamers behoort een balkon dat voor extra rust en ontspanning tijdens het verblijf zorgt. In een kluis kunnen waardevolle bezittingen kunnen tegen betaling worden opgeborgen. Voor optimaal comfort zorgen een telefoon, een televisie en Wi-Fi. Het verblijf beschikt over niet-rokerskamers. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Er kan een overnachting incl. ontbijt worden geboekt.

Belangrijke opmerking

In verband met de versoepeling van de Coronavirus-maatregelen kunnen officiële beslissingen leiden tot beperkingen, wijzigingen of het vervallen van diensten tijdens uw reis. Uiteraard heeft dit geen invloed op uw wettelijke rechten.

Beperkte mobiliteit

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.

Ligging
Dit hotel ligt in Brussel, de dichtstbijzijnde luchthaven is Brüssel - Zaventem (BRU).
Eten en drinken
Er kan een overnachting incl. ontbijt worden geboekt.

Anderen bekeken ook