Beobank Neckermann World Mastercard

Tover je aankopen om in kortingen op jouw vakantie!

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD


SPAAR PUNTEN VOOR KORTINGEN OP JOUW VOLGENDE NECKERMANN VAKANTIES

Hoe kan ik sparen?

Bij elke betaling met de Beobank Neckermann World Mastercard verzamelt u punten⁶ die u kunt omzetten in korting op uw volgende Neckermann vakantie:

 • 1 Neckermann punt per euro besteed bij Neckermann in België

 • 1 Neckermann punt voor elke 2 euro die u uitgeeft aan al uw andere aankopen (in de supermarkt, parkeertickets, restaurantrekeningen, internetaankopen,...) zowel in België als in het buitenland.

Deze korting is geldig voor alle Neckermann vakanties (uitgezonderd vakantiecheques). U kunt uw puntensaldo controleren op uw laatste kredietkaartafschrift, op Beobank Online (www.beobank.be), op Beobank Mobile of in uw Neckermann travel shop.

Verzamel tot €250 korting

Bespaar tot €250 korting per account per kalenderjaar⁷. De verzamelde punten zijn 2 jaar geldig en moeten worden ingewisseld in stappen van 2.500 punten (geen inwisseling in contanten).

2.500 Neckermannpunten = €25 korting op uw volgende Neckermann vakantie.


GENIET VAN 5 % KORTING OP UW VERBLIJF BIJ NTRAVEL

Ga op reis en geniet van 5% korting⁸ op uw verblijven in hotels uit het NTRAVEL-aanbod van Neckermann.


WERELDWIJD GEACCEPTEERD

Met de Beobank Neckermann World Mastercard kunt u betalen in miljoenen winkels en geld opnemen bij meer dan één miljoen geldautomaten met het extra voordeel dat u punten verdient bij elke aankoop!


2 EXCLUSIEVE VERZEKERINGEN

U geniet automatisch van 2 verzekeringen zonder extra kosten¹:

 • Aankoopverzekering: wanneer u uw aankopen betaalt met uw Beobank Neckermann World Mastercard kredietkaart, zijn deze verzekerd in geval van diefstal of accidentele schade.

 • Verlengde garantie: een extra jaar garantie op elektrische, elektronische en IT-apparaten. De oorspronkelijke garantie wordt met een jaar uitgebreid (bovenop de 2 jaar fabrieksgarantie) voor heel wat huishoudtoestellen (‘witte’ producten), elektronischeaudio-en videoapparatuur (‘bruine’ producten) en informaticaproducten voor privégebruik (‘grijze’ producten’)².


MASTERCARDVOORDELEN®

 • Mastercard® Travel Experiences is een voordeel aangeboden door Mastercard. Het stelt houders van een in aanmerking komende Beobank World Mastercard kredietkaart³ in staat om te genieten van een superieure reiservaring. U krijgt onder meer toegang tot de Mastercard Airport Security Fast Track-service. Met deze dienst kunt u prioritaire toegang krijgen tot de veiligheidscontrole op de luchthavens⁴. Vermijd wachtrijen en geniet van uw tijd op de luchthaven om te ontspannen, te winkelen of te eten. Om uw toegang met voorrang te boeken, gaat u naar Mastercard Travel Experiences of downloadt u de app.

 • Mastercard® Travel Rewards is een voordeel dat wordt aangeboden door Mastercard. Hiermee kunnen houders van een in aanmerking komende Beobank Mastercard¹cashback verdienen in het buitenland. U hoeft niets te doen om van dit voordeel te profiteren! Profiteer van uw reizen naar het buitenland en doe aankopen met uw Beobank Mastercard bij de deelnemende handelaars. U krijgt automatisch cashback⁵ op uw kredietkaart. Ga naar Mastercard Travel Rewards om de aanbiedingen en voorwaarden te bekijken.

 • Priceless® is een programma aangeboden door Mastercard. Hiermee kunt u als houder van de Beobank Neckermann World Mastercard een wereld van mogelijkheden verkennen door middel van inspirerende en onvergetelijke ervaringen in de steden waar u woont en reist. Kies op basis van uw interesses: gastronomie, reizen, sport, kunst en cultuur, winkelen...

Meer info: https://www.beobank.be/nl/particulier/mastercard-voordelen


EEN FLEXIBELE KREDIETFACILITEIT

U hebt een kredietlijn die u in uw eigen tempo kunt gebruiken. Bij elk kredietkaart afschrift, kiest u hoe en hoeveel u terugbetaalt.

Voorbeeld: KREDIETOPENING VAN ONBEPAALDE DUUR van €2,750. JAARLIJKS KOSTENPERCENTAGE VAN 11,49% (variabele actuariële debetrentevoet: 9.97%) met een jaarlijkse bijdrage van €20.

HOEVEEL?

 • onmiddellijk het geheel

 • of het bedrag van uw keuze elke maand, met een minimum van 1/18e of 1/20e (afhankelijk van de hoeveelheid van de kredietlijn) van de financiële reserve gebruikt, met een minimum van €25⁹.

Het totale bedrag dat u moet betalen hangt af van hoe u uw kredietlijn gebruikt.

HOE?

 • Via domiciliëring

 • Via bankoverschrijving


€20 CADEAU VOOR HET EERSTE JAAR

Wanneer u een aanvraag indient voor een Beobank Neckermann World Mastercard, ontvangt u €20 op uw kaart rekening¹⁰.


VRAAG JOUW KAART AAN:


1 Beobank heeft deze verzekering afgesloten ten behoeve van houders van een Beobank Neckermann World Mastercard. Deze dekking wordt afgesloten bij Europ Assistance Belgium, BTW BE 0738.431.009 RPM Brussels, Cantersteen 47, 1000 Brussel, het Belgische filiaal van Europ Assistance SA, een verzekeraar naar Frans recht met maatschappelijke zetel te 2, rue Pillet-Will, 75009 Parijs, Frankrijk (451 366 405 RCS Paris), erkend onder code 0888 voor de filialen 1, 9, 13, 16 en 18 onder toezicht van de Nationale Bank van België, Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel. Europ Assistance verwerkt uw persoonsgegevens in overeenstemming met de GDPR regelgeving. U vindt haar privacyverklaring op: www.europ-assistance.be/nl/privacy. Elke klacht kan worden gericht aan de klachtenfunctionaris, complaints@europ-assistance.be, tel: 02/ 541 90 48 of aan de Ombudsman van de Verzekeringen, Square de Meeûs 35, 1000 Brussel. Raadpleeg de algemene voorwaarden voor definities, garanties, schadeloosstellingen, uitsluitingen en procedures voor het melden van een claim. In geval van een geschil hebben de algemene verzekeringsvoorwaarden voorrang op deze brochure.

2 Met uitsluiting van mobiele telefoons. Een volledige lijst van uitzonderingen en beperkingen vindt u in de Algemene Voorwaarden.

3 Beobank heeft deze diensten afgesloten met Mastercard ten gunste van houders van een Beobank Elite Travel Mastercard (Metal), Mastercard (metaal), Beobank Extra Mastercard, Beobank Extra World Mastercard, Beobank Q8 World Mastercard, Beobank Neckermann World Mastercard, Beobank Flying Blue World Mastercard en Beobank Premium Flying Blue. World Mastercard. Mastercard Airport Security Fast Track is een dienst van Mastercard in samenwerking met DragonPass. De informatie in deze brochure is niet volledig. Voor een volledig overzicht van de voorwaarden en uitsluitingen verwijzen wij u naar de Algemene Voorwaarden van de diensten: Mastercard Travel Experiences en Mastercard Travel Rewards.

4 Geldig op alle luchthavens die door dit programma worden bediend, lijst beschikbaar op Mastercard Reiservaringen.

5 De cashback wordt betaald door Mastercard in het kader van de Mastercard® Travel. Het beloningsprogramma staat los van een cashbackprogramma op uw kredietkaart. De Mastercard® Travel Rewards cashback-transactie verschijnt direct op uw Mastercard en zal door Mastercard binnen 30 dagen na een in aanmerking komende aankoop worden gecrediteerd. Uw deelname aan het programma vermindert niet de prijs van goederen en diensten die u in de winkel koopt. De voorwaarden van het aanbod en het bedrag van de cashback variëren naargelang de deelnemende handelaar. De bepalingen en voorwaarden van de aanbiedingen zijn beschikbaar op mtr.mastercardservices.com.

6 Niet in aanmerking voor punten: geldafhalingen, jaarlijkse bijdrage, kosten, interesten en overschrijvingen van de kredietkaartrekening.

7 U kunt per kalenderjaar tot €250 aan kortingen incasseren (per rekening). De teller wordt elk jaar na de afrekening van januari op nul gezet. Beobank behoudt zich het recht voor om de voorwaarden van het getrouwheidsprogramma op elk ogenblik eenzijdig te wijzigen. In dat geval wordt u op de hoogte gebracht ten minste 2 maanden van te voren.

8 Geldig op voorwaarde dat het verblijf volledig wordt betaald met uw Beobank Neckermann World Mastercard. Deze korting is alleen geldig in Neckermann reiswinkels. Neem voor meer informatie contact op met uw Neckermann Travel Specialist.

9 1/18de (als uw kredietlijn kleiner dan of gelijk is aan 5.000 euro) of 1/20ste (als uw kredietlijn groter is dan 5.000 euro) van de gebruikte financiële reserve (met uitzondering van de jaarlijkse bijdrage) en met een minimum van 25 euro (behalve als het verschuldigde bedrag kleiner is dan 25 euro; in dat geval, betaalt u dat bedrag), vermeerderd met de jaarlijkse bijdrage.

10 Aanbieding geldig tot en met 31/12/2022. Beobank stort €20 op uw kaartrekening als u binnen 3 maanden na het aanbod uw eerste aankoop met de kaart doet.